Gıda endüstrisinde "güvenli gıda" üretmek : HACCP "tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları" sistemi, ISO 22000 "gıda zincirindeki herhangi bir kuruluş için gıda güvenliği yönetim sistemi gereklilikleri" standardı, PAS 220 ön koşul programları kılavuzu
by
 
Mahmutoğlu, Teslime.

Title
Gıda endüstrisinde "güvenli gıda" üretmek : HACCP "tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları" sistemi, ISO 22000 "gıda zincirindeki herhangi bir kuruluş için gıda güvenliği yönetim sistemi gereklilikleri" standardı, PAS 220 ön koşul programları kılavuzu

Author
Mahmutoğlu, Teslime.

ISBN
9789944344180

Edition
2. bs.

Publication Information
Ankara : ODTÜ, 2010.

Physical Description
395 s.

Subject Term
Gıda -- Güvenlik önlemleri.
 
Gıda -- Kalite.
 
Gıda endüstrisi ve ticareti -- Kalite kontrol.
 
Food -- Safety measures.
 
Food -- Quality.
 
Food industry and trade -- Quality control


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Beytepe LibraryBook7.2/12/436183TP372.5 M34 2010Beytepe Genel Koleksiyon