Ortaçağ'da İslam mutfağı : kısa bir tarihçe eşliğinde 174 yemek tarifi = L'Islam a tavola : dal medioevo a oggi = Medieval cuisine of the Islamic world : a concise history with 174 recipes
by
Zaouali, Lilia.
Title
:
Ortaçağ'da İslam mutfağı : kısa bir tarihçe eşliğinde 174 yemek tarifi = L'Islam a tavola : dal medioevo a oggi = Medieval cuisine of the Islamic world : a concise history with 174 recipes
Author
:
Zaouali, Lilia.
ISBN
:
9789750531620
Publication Information
:
İstanbul : İletişim Yayınları, 2021.
Physical Description
:
192 s.
Subject Term
:
Arap mutfağı.
Cooking, Arab.
Araplar -- Gıda -- Tarih.
Arabs -- Food -- History.
Yemek pişirme, Ortaçağ.
Cooking, Medieval.
Added Author
:
Baysal, Barış.
Library | Material Type | Item Barcode | Shelf Number | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Status |
---|
Beytepe Library | Book | 7.2/21/18559 | TX725.A65 Z3619 2021 | | Beytepe Genel Koleksiyon |