Transglutaminazın süt proteinlerinin bazı işlevsel özelliklerinin değişimi üzerine etkisi ve yoğurt ve peynire uygulanabilirliği = The effect of transglutaminase on modification of some functional properties of milk proteins and its adaptability on yogurt and cheese
by
 
Yüksel, Zerrin

Title
Transglutaminazın süt proteinlerinin bazı işlevsel özelliklerinin değişimi üzerine etkisi ve yoğurt ve peynire uygulanabilirliği = The effect of transglutaminase on modification of some functional properties of milk proteins and its adaptability on yogurt and cheese

Author
Yüksel, Zerrin

Publication Information
Ankara : Hacettepe Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2007.

Physical Description
xiv, 121 y. : tbl. , şkl.


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Beytepe LibraryThesis7.2/14/63040TEZ/8341 .Y857 2007Beytepe Tez Koleksiyonu