Transglutaminazın süt proteinlerinin bazı işlevsel özelliklerinin değişimi üzerine etkisi ve yoğurt ve peynire uygulanabilirliği = The effect of transglutaminase on modification of some functional properties of milk proteins and its adaptability on yogurt and cheese
by
Yüksel, Zerrin
Title
:
Transglutaminazın süt proteinlerinin bazı işlevsel özelliklerinin değişimi üzerine etkisi ve yoğurt ve peynire uygulanabilirliği = The effect of transglutaminase on modification of some functional properties of milk proteins and its adaptability on yogurt and cheese
Author
:
Yüksel, Zerrin
Publication Information
:
Ankara : Hacettepe Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2007.
Physical Description
:
xiv, 121 y. : tbl. , şkl.
Library | Material Type | Item Barcode | Shelf Number | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Status |
---|
Beytepe Library | Thesis | 7.2/14/63040 | TEZ/8341 .Y857 2007 | | Beytepe Tez Koleksiyonu |