Ankara piyasasında satışa sunulan ısıl işlem geçirmemiş sütlere uygulanan geleneksel kaynatma işleminin, sütün protein ve serbest amino asit düzeylerine etkisi
by
Nergiz, Reyhan.
Title
:
Ankara piyasasında satışa sunulan ısıl işlem geçirmemiş sütlere uygulanan geleneksel kaynatma işleminin, sütün protein ve serbest amino asit düzeylerine etkisi
Author
:
Nergiz, Reyhan.
Publication Information
:
Ankara : Hacettepe Üniversitesi, 2006.
Physical Description
:
xiv, 88 y.
Subject Term
:
Beslenme
Süt
Tezler, Bilimsel
Nutrition
Milk
Thesis, Scientific
Library | Material Type | Item Barcode | Shelf Number | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Status |
---|
Health Sciences Library | Thesis | 7.2/12/353415 | TEZ QU 145 N355 2006 | | Sağlık Bilimleri Tez Koleksiyonu |