Ankara piyasasında satışa sunulan ısıl işlem geçirmemiş sütlere uygulanan geleneksel kaynatma işleminin, sütün protein ve serbest amino asit düzeylerine etkisi
by
 
Nergiz, Reyhan.

Title
Ankara piyasasında satışa sunulan ısıl işlem geçirmemiş sütlere uygulanan geleneksel kaynatma işleminin, sütün protein ve serbest amino asit düzeylerine etkisi

Author
Nergiz, Reyhan.

Publication Information
Ankara : Hacettepe Üniversitesi, 2006.

Physical Description
xiv, 88 y.

Subject Term
Beslenme
 
Süt
 
Tezler, Bilimsel
 
Nutrition
 
Milk
 
Thesis, Scientific


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Health Sciences LibraryThesis7.2/12/353415TEZ QU 145 N355 2006Sağlık Bilimleri Tez Koleksiyonu