UHT süt üretiminde farklı basınçlarda uygulanan aseptik homojenizasyonun ve depolama sıcaklığının jelleşme sorunu üzerine etkisi ve bu etkinin yapay sinir ağları ile incelenmesi = A study through artificial neural networks on the effect of aseptic homogenization applied in different pressures and of storage temperature on gelation problem in UHT milk
by
 
Gülbaş, Sanem Yalçıntaş

Title
UHT süt üretiminde farklı basınçlarda uygulanan aseptik homojenizasyonun ve depolama sıcaklığının jelleşme sorunu üzerine etkisi ve bu etkinin yapay sinir ağları ile incelenmesi = A study through artificial neural networks on the effect of aseptic homogenization applied in different pressures and of storage temperature on gelation problem in UHT milk

Author
Gülbaş, Sanem Yalçıntaş

Publication Information
Ankara : Hacettepe Üniversitesi , 2008.

Physical Description
xii, 155 y. : tbl., şkl.


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Beytepe LibraryThesis7.2/14/63247TEZ/8550 .G853 2007Beytepe Tez Koleksiyonu