UHT süt üretiminde farklı basınçlarda uygulanan aseptik homojenizasyonun ve depolama sıcaklığının jelleşme sorunu üzerine etkisi ve bu etkinin yapay sinir ağları ile incelenmesi = A study through artificial neural networks on the effect of aseptic homogenization applied in different pressures and of storage temperature on gelation problem in UHT milk
by
Gülbaş, Sanem Yalçıntaş
Title
:
UHT süt üretiminde farklı basınçlarda uygulanan aseptik homojenizasyonun ve depolama sıcaklığının jelleşme sorunu üzerine etkisi ve bu etkinin yapay sinir ağları ile incelenmesi = A study through artificial neural networks on the effect of aseptic homogenization applied in different pressures and of storage temperature on gelation problem in UHT milk
Author
:
Gülbaş, Sanem Yalçıntaş
Publication Information
:
Ankara : Hacettepe Üniversitesi , 2008.
Physical Description
:
xii, 155 y. : tbl., şkl.
Library | Material Type | Item Barcode | Shelf Number | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Status |
---|
Beytepe Library | Thesis | 7.2/14/63247 | TEZ/8550 .G853 2007 | | Beytepe Tez Koleksiyonu |