Kaymaklı ve homojenize yoğurtlarda bazı teknolojik özellikler ile tat-koku ve aroma bileşenlerinin raf ömründe gösterdiği değişimin incelenmesi = an investigation on changes of some technological properties and flavour and aromatic compounds of non-homogenised and homogenised yoghurts during shelf-life
by
 
Oymael, Berrin.

Title
Kaymaklı ve homojenize yoğurtlarda bazı teknolojik özellikler ile tat-koku ve aroma bileşenlerinin raf ömründe gösterdiği değişimin incelenmesi = an investigation on changes of some technological properties and flavour and aromatic compounds of non-homogenised and homogenised yoghurts during shelf-life

Author
Oymael, Berrin.

Publication Information
Ankara : Hacettepe Üniversitesi, 2008.

Physical Description
xi, 123 y. : tbl. , şkl.


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Beytepe LibraryThesis7.2/14/63372TEZ 8676 .O963 2008Beytepe Tez Koleksiyonu