Meyve ve sebze işleme teknolojisi
by
 
Acar, Jale.

Title
Meyve ve sebze işleme teknolojisi

Author
Acar, Jale.

ISBN
9789754911794
 
9789754912098

Publication Information
Ankara : Hacettepe Yayınları, 2005, 2011.

Physical Description
2 v.

Contents
v.1 Meyve ve sebze suları üretimi. v.2 Meyve ve sebzelerin ısıl işlemler, dondurma, kurutma, ışınlama, soğutma ve kimyasallarla muhafaza yöntemleri inclenmişti.

Subject Term
Meyve işleme.
 
Meyve suları.
 
Fruit processing.
 
Fruit juices.

Added Author
Us, Ferhunde
 
Gökmen, Vural.


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Beytepe LibraryBook7.2/12/437878TP562 A23 2005-2011 V.1Beytepe Genel Koleksiyon
Beytepe LibraryBook7.2/12/445611TP562 A23 2005-2011 V.1Beytepe Genel Koleksiyon
Beytepe LibraryBook7.2/12/443389TP562 A23 2005-2011 V.2Beytepe Genel Koleksiyon
Beytepe LibraryBook7.2/12/443388TP562 A23 2005-2011 V.2Beytepe Genel Koleksiyon