Meyve ve sebze işleme teknolojisi
by
Acar, Jale.
Title
:
Meyve ve sebze işleme teknolojisi
Author
:
Acar, Jale.
ISBN
:
9789754911794
9789754912098
Publication Information
:
Ankara : Hacettepe Yayınları, 2005, 2011.
Physical Description
:
2 v.
Contents
:
v.1 Meyve ve sebze suları üretimi. v.2 Meyve ve sebzelerin ısıl işlemler, dondurma, kurutma, ışınlama, soğutma ve kimyasallarla muhafaza yöntemleri inclenmişti.
Subject Term
:
Meyve işleme.
Meyve suları.
Fruit processing.
Fruit juices.
Added Author
:
Us, Ferhunde
Gökmen, Vural.
Library | Material Type | Item Barcode | Shelf Number | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Status |
---|
Beytepe Library | Book | 7.2/12/437878 | TP562 A23 2005-2011 V.1 | | Beytepe Genel Koleksiyon |
Beytepe Library | Book | 7.2/12/445611 | TP562 A23 2005-2011 V.1 | | Beytepe Genel Koleksiyon |
Beytepe Library | Book | 7.2/12/443389 | TP562 A23 2005-2011 V.2 | | Beytepe Genel Koleksiyon |
Beytepe Library | Book | 7.2/12/443388 | TP562 A23 2005-2011 V.2 | | Beytepe Genel Koleksiyon |