Food regulation : law, science, policy, and practice
by
 
Fortin, Neal D.

Title
Food regulation : law, science, policy, and practice

Author
Fortin, Neal D.

ISBN
9780470127094

Publication Information
Hoboken, N.J. : John Wiley & Sons, c2009.

Physical Description
xxix, 677 s.

Subject Term
Gıda hukuku ve mevzuatı -- Amerika Birleşik Devletleri.
 
Gıda endüstrisi ve ticareti -- Güvenlik önlemleri -- Amerika Birleşik Devletleri.
 
Gıdaların karıştırılması ve muayenesi -- Amerika Birleşik Devletleri.
 
Food law and legislation -- United States.
 
Food industry and trade -- Safety regulations -- United States.
 
Food adulteration and inspection -- United States.


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Health Sciences LibraryBook7.2/12/400580KF3875 .F67 2009Sağlık Bilimleri Genel Koleksiyon