Food regulation : law, science, policy, and practice
by
Fortin, Neal D.
Title
:
Food regulation : law, science, policy, and practice
Author
:
Fortin, Neal D.
ISBN
:
9780470127094
Publication Information
:
Hoboken, N.J. : John Wiley & Sons, c2009.
Physical Description
:
xxix, 677 s.
Subject Term
:
Gıda hukuku ve mevzuatı -- Amerika Birleşik Devletleri.
Gıda endüstrisi ve ticareti -- Güvenlik önlemleri -- Amerika Birleşik Devletleri.
Gıdaların karıştırılması ve muayenesi -- Amerika Birleşik Devletleri.
Food law and legislation -- United States.
Food industry and trade -- Safety regulations -- United States.
Food adulteration and inspection -- United States.
Library | Material Type | Item Barcode | Shelf Number | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Status |
---|
Health Sciences Library | Book | 7.2/12/400580 | KF3875 .F67 2009 | | Sağlık Bilimleri Genel Koleksiyon |