Gıda endüstrisinde "güvenli gıda" üretmek : HACCP "tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları" sistemi, ISO 22000 "gıda zincirindeki herhangi bir kuruluş için gıda güvenliği yönetim sistemi gereklilikleri" standardı, PAS 220 ön koşul programları kılavuzu
by
Mahmutoğlu, Teslime.
Title
:
Gıda endüstrisinde "güvenli gıda" üretmek : HACCP "tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları" sistemi, ISO 22000 "gıda zincirindeki herhangi bir kuruluş için gıda güvenliği yönetim sistemi gereklilikleri" standardı, PAS 220 ön koşul programları kılavuzu
Author
:
Mahmutoğlu, Teslime.
ISBN
:
9789944344180
Edition
:
2. bs.
Publication Information
:
Ankara : ODTÜ, 2010.
Physical Description
:
395 s.
Subject Term
:
Gıda -- Güvenlik önlemleri.
Gıda -- Kalite.
Gıda endüstrisi ve ticareti -- Kalite kontrol.
Food -- Safety measures.
Food -- Quality.
Food industry and trade -- Quality control
Library | Material Type | Item Barcode | Shelf Number | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Status |
---|
Beytepe Library | Book | 7.2/12/436183 | TP372.5 M34 2010 | | Beytepe Genel Koleksiyon |