Beyaz Peynir Üretiminde Probiyotik Enterococcus Faecium'un Ek Kültür Olarak Kullanımı ve Bunun Oksidasyon-Redüksiyon Potansiyeli ve Peynir Kalitesi Üzerine Etkisi = Utilization of Probiotic Enterococcus Faecium as Adjunct Culturies in White Cheese Production and its Effects on Oxidation-Reduction Potential and Cheese Quality
by
Bulat, Tuğba.
Title
:
Beyaz Peynir Üretiminde Probiyotik Enterococcus Faecium'un Ek Kültür Olarak Kullanımı ve Bunun Oksidasyon-Redüksiyon Potansiyeli ve Peynir Kalitesi Üzerine Etkisi = Utilization of Probiotic Enterococcus Faecium as Adjunct Culturies in White Cheese Production and its Effects on Oxidation-Reduction Potential and Cheese Quality
Author
:
Bulat, Tuğba.
Publication Information
:
Ankara : Hacettepe Üniversitesi, 2011.
Physical Description
:
xii, 124 y. : tbl. , şkl.
Library | Material Type | Item Barcode | Shelf Number | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Status |
---|
Beytepe Library | Thesis | 7.2/14/64290 | TEZ 9689 .B85 2011 | | Beytepe Tez Koleksiyonu |