Amino Asit Zenginleştirmesinin Bisküvi ve Benzeri Ürünlerde Akrilamid Oluşumuna Etkisi = Effect of Amino Acid Enrichment on Acrylamide Formation in Cookies and Cookie- Like Products
by
Yıldırım, Aslı.
Title
:
Amino Asit Zenginleştirmesinin Bisküvi ve Benzeri Ürünlerde Akrilamid Oluşumuna Etkisi = Effect of Amino Acid Enrichment on Acrylamide Formation in Cookies and Cookie- Like Products
Author
:
Yıldırım, Aslı.
Publication Information
:
Ankara : Hacettepe Üniversitesi, 2010.
Physical Description
:
viii, 43 y. : tbl. , şkl.
Library | Material Type | Item Barcode | Shelf Number | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Status |
---|
Beytepe Library | Thesis | 7.2/14/64314 | TEZ 9713 .Y55 2010 | | Beytepe Tez Koleksiyonu |