Işınlamanın Hamburger Köftelerin Kalite Kriterleri, Raf Ömrü Üzerine Etkisinin İncelenmesi ve Hamburger Köftelerde Işınlamanın Tespiti = Effect of Ionizing Radiation on Hamburger's Quality Criteria, Shelf Life and Detection of Irradiated Hamburgers
by
 
Yaralı Aylangan, Ayça.

Title
Işınlamanın Hamburger Köftelerin Kalite Kriterleri, Raf Ömrü Üzerine Etkisinin İncelenmesi ve Hamburger Köftelerde Işınlamanın Tespiti = Effect of Ionizing Radiation on Hamburger's Quality Criteria, Shelf Life and Detection of Irradiated Hamburgers

Author
Yaralı Aylangan, Ayça.

Publication Information
Ankara : Hacettepe Üniversitesi, 2010.

Physical Description
x, 146 y. : tbl. , şkl.


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Beytepe LibraryThesis7.2/14/64391TEZ 9790 .A95 2010Beytepe Tez Koleksiyonu