Zenginleştirilmiş Unlardan Farklı Koşullarda Üretilen Bisküvilerin Bazı B Vitamini İçeriklerinin İncelenmesi = An Investigation of Vitamin B Contents Of Cookies Produced From Foretified Flours Under Different Condutions
by
Aktaş, Eda.
Title
:
Zenginleştirilmiş Unlardan Farklı Koşullarda Üretilen Bisküvilerin Bazı B Vitamini İçeriklerinin İncelenmesi = An Investigation of Vitamin B Contents Of Cookies Produced From Foretified Flours Under Different Condutions
Author
:
Aktaş, Eda.
Publication Information
:
Ankara : Hacettepe Üniversitesi, 2011.
Physical Description
:
xi, 65 y. : tbl. , şkl.
Library | Material Type | Item Barcode | Shelf Number | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Status |
---|
Beytepe Library | Thesis | 7.2/14/64698 | TEZ 10097 .A38 2011 | | Beytepe Tez Koleksiyonu |