Çölyak hastalarına yönelik kestane unu ve glutensiz unlarla hazırlanan ekmek, kek ve bisküvi çeşitleinin duyusal analiz ile değerlendirilmesi
by
 
Seferoğlu, Başak.

Title
Çölyak hastalarına yönelik kestane unu ve glutensiz unlarla hazırlanan ekmek, kek ve bisküvi çeşitleinin duyusal analiz ile değerlendirilmesi

Author
Seferoğlu, Başak.

Publication Information
Ankara : Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2012.

Physical Description
xx, 180 y. : tbl.

Subject Term
Çölyak Hastalığı
 
Çocuk Sağlığı
 
Tezler, Bilimsel
 
Celiac Disease
 
Child Health
 
Thesis, Scientific


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Health Sciences LibraryThesis7.2/14/65593TEZ QU 145 S453 2012Sağlık Bilimleri Tez Koleksiyonu