Çölyak hastalarına yönelik kestane unu ve glutensiz unlarla hazırlanan ekmek, kek ve bisküvi çeşitleinin duyusal analiz ile değerlendirilmesi
by
Seferoğlu, Başak.
Title
:
Çölyak hastalarına yönelik kestane unu ve glutensiz unlarla hazırlanan ekmek, kek ve bisküvi çeşitleinin duyusal analiz ile değerlendirilmesi
Author
:
Seferoğlu, Başak.
Publication Information
:
Ankara : Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2012.
Physical Description
:
xx, 180 y. : tbl.
Subject Term
:
Çölyak Hastalığı
Çocuk Sağlığı
Tezler, Bilimsel
Celiac Disease
Child Health
Thesis, Scientific
Library | Material Type | Item Barcode | Shelf Number | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Status |
---|
Health Sciences Library | Thesis | 7.2/14/65593 | TEZ QU 145 S453 2012 | | Sağlık Bilimleri Tez Koleksiyonu |