Ankara'da toplu beslenme yapılan kurumlardan alınan farklı pişirme yötemleri uygulanmış köfte örneklerinin heterosiklik aromatik amin içeriklerinin değerlendirilmesi üzerine bir araştırma
by
 
Kızıl, Mevlüde.

Title
Ankara'da toplu beslenme yapılan kurumlardan alınan farklı pişirme yötemleri uygulanmış köfte örneklerinin heterosiklik aromatik amin içeriklerinin değerlendirilmesi üzerine bir araştırma

Author
Kızıl, Mevlüde.

Publication Information
Ankara : Hacettepe Üniversitesi, 2012.

Physical Description
xiv, 114 y. : tabl.

Subject Term
Beslenme Durumu
 
Tezler, Bilimsel
 
Nutritional Status
 
Thesis, Scientific

Added Corporate Author
Beslenme ve Diyetetik Programı Tez


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Health Sciences LibraryThesis7.2/14/89007TEZ QU 145 K629 2012Sağlık Bilimleri Tez Koleksiyonu