Ankara'da toplu beslenme yapılan kurumlardan alınan farklı pişirme yötemleri uygulanmış köfte örneklerinin heterosiklik aromatik amin içeriklerinin değerlendirilmesi üzerine bir araştırma
by
Kızıl, Mevlüde.
Title
:
Ankara'da toplu beslenme yapılan kurumlardan alınan farklı pişirme yötemleri uygulanmış köfte örneklerinin heterosiklik aromatik amin içeriklerinin değerlendirilmesi üzerine bir araştırma
Author
:
Kızıl, Mevlüde.
Publication Information
:
Ankara : Hacettepe Üniversitesi, 2012.
Physical Description
:
xiv, 114 y. : tabl.
Subject Term
:
Beslenme Durumu
Tezler, Bilimsel
Nutritional Status
Thesis, Scientific
Added Corporate Author
:
Beslenme ve Diyetetik Programı Tez
Library | Material Type | Item Barcode | Shelf Number | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Status |
---|
Health Sciences Library | Thesis | 7.2/14/89007 | TEZ QU 145 K629 2012 | | Sağlık Bilimleri Tez Koleksiyonu |