Laktozu düşürülmüş süt üretiminde enzimatik hidroliz ve ultrafiltrasyon tekniklerinin kullanımı ve laktoz tayin yöntemlerinin karşılaştırılması = Lactose reduced milk production by using enzymatic hydrolysis and ultrafiltration techniques and comparison of methods on lactose analysis
by
 
Kartal, İlkay Banu.

Title
Laktozu düşürülmüş süt üretiminde enzimatik hidroliz ve ultrafiltrasyon tekniklerinin kullanımı ve laktoz tayin yöntemlerinin karşılaştırılması = Lactose reduced milk production by using enzymatic hydrolysis and ultrafiltration techniques and comparison of methods on lactose analysis

Author
Kartal, İlkay Banu.

Publication Information
Ankara : Hacettepe Üniversitesi, 1998.

Physical Description
xvii, 87 y. : tbl.


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Beytepe LibraryThesis7.2/12/357695TEZ 3834 .K37 1998Beytepe Tez Koleksiyonu