Yemekte tarih var : yemek kültürü ve tarihc̣iliği
by
 
Avcı, Ayṣegül, editor.

Title
Yemekte tarih var : yemek kültürü ve tarihc̣iliği

Author
Avcı, Ayṣegül, editor.

ISBN
9789753332880

Edition
2. bs.

Publication Information
İstanbul : Tarih Vakfı Yurt Yayınları, 2014.

Physical Description
249 s. : res. ; 21 cm

Subject Term
Beslenme alışkanlıkları -- Tarihi.
 
Food habits -- History.
 
Beslenme alışkanlıkları -- Türkiye.
 
Food habits -- Turkey.
 
Türk mutfağı.
 
Cooking, Turkish.

Added Author
Avcı, Ayṣegül,
 
Erkoc̣, Seda,
 
Otman, Elvin,


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Beytepe LibraryBook7.2/16/33353GT2850 Y464 2014Beytepe Genel Koleksiyon