Avcılıktan gurmeliğe yemeğin kültürel tarihi
by
Işın, Priscilla Mary.
Title
:
Avcılıktan gurmeliğe yemeğin kültürel tarihi
Author
:
Işın, Priscilla Mary.
ISBN
:
9789750841569
Edition
:
3. bs.
Publication Information
:
İstanbul : Yapı Kredi Yayınları, 2020.
Physical Description
:
422 s.
Series
:
Yapı Kredi Yayınları - 5040. Lezzet Kitapları
Yapı Kredi Yayınları ; 5040.
Yapı Kredi Yayınları. Lezzet Kitapları.
Subject Term
:
Beslenme alışkanlıkları -- Tarihi.
Food Habits -- History.
Gıda -- Toplumsal yönleri.
Food -- Social Aspects -- History.
Added Author
:
Hadzibegoviç, Darmin.
Türker, Cennet.
Dikel, Nahide.
Library | Material Type | Item Barcode | Shelf Number | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Status |
---|
Beytepe Library | Book | 7.2/20/20831 | GT2850 I84 2020 | | Beytepe Genel Koleksiyon |