Avcılıktan gurmeliğe yemeğin kültürel tarihi
by
 
Işın, Priscilla Mary.

Title
Avcılıktan gurmeliğe yemeğin kültürel tarihi

Author
Işın, Priscilla Mary.

ISBN
9789750841569

Edition
3. bs.

Publication Information
İstanbul : Yapı Kredi Yayınları, 2020.

Physical Description
422 s.

Series
Yapı Kredi Yayınları - 5040. Lezzet Kitapları
 
Yapı Kredi Yayınları ; 5040.
 
Yapı Kredi Yayınları. Lezzet Kitapları.

Subject Term
Beslenme alışkanlıkları -- Tarihi.
 
Food Habits -- History.
 
Gıda -- Toplumsal yönleri.
 
Food -- Social Aspects -- History.

Added Author
Hadzibegoviç, Darmin.
 
Türker, Cennet.
 
Dikel, Nahide.


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Beytepe LibraryBook7.2/20/20831GT2850 I84 2020Beytepe Genel Koleksiyon