Toplu beslenme hizmeti verilen bir kuruluşra farklı hazırlama ve pişirme yöntemleri ile pişirilen kıymalı patates yemeğinde C vitamini içeriklerinin değerlendirilmesi üzerine araştırma
by
Ersin, Mehtap.
Title
:
Toplu beslenme hizmeti verilen bir kuruluşra farklı hazırlama ve pişirme yöntemleri ile pişirilen kıymalı patates yemeğinde C vitamini içeriklerinin değerlendirilmesi üzerine araştırma
Author
:
Ersin, Mehtap.
Publication Information
:
Ankara : Hacettepe Üniversitesi, 2001.
Physical Description
:
129 y.
Subject Term
:
BESLENME ARAŞTIRMALARI.
TEZLER, BİLİMSEL.
Library | Material Type | Item Barcode | Shelf Number | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Status |
---|
Health Sciences Library | Thesis | 7.2/12/348370 | TEZ/QU 146 E73 2001 | | Sağlık Bilimleri Tez Koleksiyonu |