Toplu beslenme hizmeti verilen bir kuruluşra farklı hazırlama ve pişirme yöntemleri ile pişirilen kıymalı patates yemeğinde C vitamini içeriklerinin değerlendirilmesi üzerine araştırma
by
 
Ersin, Mehtap.

Title
Toplu beslenme hizmeti verilen bir kuruluşra farklı hazırlama ve pişirme yöntemleri ile pişirilen kıymalı patates yemeğinde C vitamini içeriklerinin değerlendirilmesi üzerine araştırma

Author
Ersin, Mehtap.

Publication Information
Ankara : Hacettepe Üniversitesi, 2001.

Physical Description
129 y.

Subject Term
BESLENME ARAŞTIRMALARI.
 
TEZLER, BİLİMSEL.


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Health Sciences LibraryThesis7.2/12/348370TEZ/QU 146 E73 2001Sağlık Bilimleri Tez Koleksiyonu