Kanola yağında derin kızartma sırasında meydana gelen değişimler ile eklenen a-tokoferol ve askorbil palmitatın kanola yağının termik oksidasyonuna antioksidatif etkileri
by
Önal, Baran.
Title
:
Kanola yağında derin kızartma sırasında meydana gelen değişimler ile eklenen a-tokoferol ve askorbil palmitatın kanola yağının termik oksidasyonuna antioksidatif etkileri
Author
:
Önal, Baran.
Publication Information
:
Ankara : Hacettepe Üniv., 2002.
Physical Description
:
ix, 99 y.
Subject Term
:
YAĞLAR, YENİLEBİLEN.
DERİN KIZARTMA.
Oils and fats, Edible.
Deep frying.
Library | Material Type | Item Barcode | Shelf Number | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Status |
---|
Beytepe Library | Thesis | 7.2/12/359041 | TEZ/5193 O1 2002 | | Beytepe Tez Koleksiyonu |