Kanola yağında derin kızartma sırasında meydana gelen değişimler ile eklenen a-tokoferol ve askorbil palmitatın kanola yağının termik oksidasyonuna antioksidatif etkileri
by
 
Önal, Baran.

Title
Kanola yağında derin kızartma sırasında meydana gelen değişimler ile eklenen a-tokoferol ve askorbil palmitatın kanola yağının termik oksidasyonuna antioksidatif etkileri

Author
Önal, Baran.

Publication Information
Ankara : Hacettepe Üniv., 2002.

Physical Description
ix, 99 y.

Subject Term
YAĞLAR, YENİLEBİLEN.
 
DERİN KIZARTMA.
 
Oils and fats, Edible.
 
Deep frying.


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Beytepe LibraryThesis7.2/12/359041TEZ/5193 O1 2002Beytepe Tez Koleksiyonu