Antakya ilinde doğal koşullarda küflendirilmiş peynir tüketimi ve bu tip peynirlerde gelişen küf florası ile aflatoksin miktarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
by
 
Kara, Seba.

Title
Antakya ilinde doğal koşullarda küflendirilmiş peynir tüketimi ve bu tip peynirlerde gelişen küf florası ile aflatoksin miktarının belirlenmesi üzerine bir araştırma

Author
Kara, Seba.

Publication Information
Ankara : Hacettepe Üniversitesi, 2004.

Physical Description
xiii, 104 y.

Subject Term
BESLENME ARAŞTIRMALARI.
 
TEZLER, BİLİMSEL.
 
Nutritional Research.
 
Thesis, Scientific.


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Health Sciences LibraryThesis7.2/12/348388TEZ/QU 146 K18 2004Sağlık Bilimleri Tez Koleksiyonu