Antakya ilinde doğal koşullarda küflendirilmiş peynir tüketimi ve bu tip peynirlerde gelişen küf florası ile aflatoksin miktarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
by
Kara, Seba.
Title
:
Antakya ilinde doğal koşullarda küflendirilmiş peynir tüketimi ve bu tip peynirlerde gelişen küf florası ile aflatoksin miktarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Author
:
Kara, Seba.
Publication Information
:
Ankara : Hacettepe Üniversitesi, 2004.
Physical Description
:
xiii, 104 y.
Subject Term
:
BESLENME ARAŞTIRMALARI.
TEZLER, BİLİMSEL.
Nutritional Research.
Thesis, Scientific.
Library | Material Type | Item Barcode | Shelf Number | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Status |
---|
Health Sciences Library | Thesis | 7.2/12/348388 | TEZ/QU 146 K18 2004 | | Sağlık Bilimleri Tez Koleksiyonu |