Şeker ikamesi olarak kullanılan oligofrüktoz ve polidekstroz içeren karışım tatlandırıcının prebiyotik etkilerinin değerlendirilmesi üzerine bir araştırma
by
 
Demircioğlu, Yasemin.

Title
Şeker ikamesi olarak kullanılan oligofrüktoz ve polidekstroz içeren karışım tatlandırıcının prebiyotik etkilerinin değerlendirilmesi üzerine bir araştırma

Author
Demircioğlu, Yasemin.

Publication Information
Ankara : Hacettepe Üniversitesi, 2004.

Physical Description
128 y.

Subject Term
BESLENME.
 
DİYET.
 
TEZLER, BİLİMSEL.
 
Nutrition.
 
Dietetics.
 
Thesis, Scientific.


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Health Sciences LibraryThesis7.2/12/348295TEZ/QU 145 D381 2004Sağlık Bilimleri Tez Koleksiyonu