Şeker ikamesi olarak kullanılan oligofrüktoz ve polidekstroz içeren karışım tatlandırıcının prebiyotik etkilerinin değerlendirilmesi üzerine bir araştırma
by
Demircioğlu, Yasemin.
Title
:
Şeker ikamesi olarak kullanılan oligofrüktoz ve polidekstroz içeren karışım tatlandırıcının prebiyotik etkilerinin değerlendirilmesi üzerine bir araştırma
Author
:
Demircioğlu, Yasemin.
Publication Information
:
Ankara : Hacettepe Üniversitesi, 2004.
Physical Description
:
128 y.
Subject Term
:
BESLENME.
DİYET.
TEZLER, BİLİMSEL.
Nutrition.
Dietetics.
Thesis, Scientific.
Library | Material Type | Item Barcode | Shelf Number | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Status |
---|
Health Sciences Library | Thesis | 7.2/12/348295 | TEZ/QU 145 D381 2004 | | Sağlık Bilimleri Tez Koleksiyonu |