Toplu beslenme yapılan kurum mönülerinde yer alan yemek tarifelerinin standartlaştırılması besin değerlerinin hesaplanması ve maliyet analizlerinin yapılması
by
 
Dağ, Ayhan.

Title
Toplu beslenme yapılan kurum mönülerinde yer alan yemek tarifelerinin standartlaştırılması besin değerlerinin hesaplanması ve maliyet analizlerinin yapılması

Author
Dağ, Ayhan.

Publication Information
Ankara : Hacettepe Üniversitesi, 2004.

Physical Description
xiii, 210 y.

Subject Term
BESLENME.
 
DİYET.
 
TEZLER, BİLİMSEL.
 
Nutrition.
 
Dietetics.
 
Thesis, Scientific.


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Health Sciences LibraryThesis7.2/12/348294TEZ/QU 145 D126 2004Sağlık Bilimleri Tez Koleksiyonu