Gıda mikrobiyolojisi : gıda endüstrisi için temel esaslar ve uygulamalar
by
 
Pichhardt, Klaus.

Title
Gıda mikrobiyolojisi : gıda endüstrisi için temel esaslar ve uygulamalar

Author
Pichhardt, Klaus.

ISBN
9789750401909

Publication Information
İstanbul : Literatür, c2004.

Physical Description
xxiv, 358 s. : res.

Series
Literatür yayınları ; no. 115

Series Title
Literatür yayınları ; no. 115

General Note
4. basımdan çevrilmiştir.

Subject Term
BESİN MİKROBİYOLOJİSİ.
 
Food Microbiology.

Added Author
Sekin, Yılmaz, çev.
 
Karagözlü, Nural, çev.


LibraryMaterial TypeItem BarcodeShelf Number[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Status
Beytepe LibraryBook7.2/12/588988QW 85 P647 2004Beytepe Genel Koleksiyon
Health Sciences LibraryBook7.2/12/401607QW 85 P647 2004Sağlık Bilimleri Genel Koleksiyon