Gıda mikrobiyolojisi : gıda endüstrisi için temel esaslar ve uygulamalar
by
Pichhardt, Klaus.
Title
:
Gıda mikrobiyolojisi : gıda endüstrisi için temel esaslar ve uygulamalar
Author
:
Pichhardt, Klaus.
ISBN
:
9789750401909
Publication Information
:
İstanbul : Literatür, c2004.
Physical Description
:
xxiv, 358 s. : res.
Series
:
Literatür yayınları ; no. 115
Series Title
:
Literatür yayınları ; no. 115
General Note
:
4. basımdan çevrilmiştir.
Subject Term
:
BESİN MİKROBİYOLOJİSİ.
Food Microbiology.
Added Author
:
Sekin, Yılmaz, çev.
Karagözlü, Nural, çev.
Library | Material Type | Item Barcode | Shelf Number | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Status |
---|
Beytepe Library | Book | 7.2/12/588988 | QW 85 P647 2004 | | Beytepe Genel Koleksiyon |
Health Sciences Library | Book | 7.2/12/401607 | QW 85 P647 2004 | | Sağlık Bilimleri Genel Koleksiyon |