Microbiological risk assessment in food processing
tarafından
Brown, Martyn.
Başlık
:
Microbiological risk assessment in food processing
Yazar
:
Brown, Martyn.
ISBN
:
9780849315374
Yayın Bilgileri
:
Cambridge, England : Woodhead Pub., 2002.
Fiziksel Tanımlama
:
xvii, 301 s. : res.
Seri
:
Woodhead Publishing in food science and technology
Seri Başlığı
:
Woodhead Publishing in food science and technology
Konu Terimleri
:
GIDA -- MİKROBİYOLOJİ.
GIDA ENDÜSTRİSİ VE TİCARETİ -- KALİTE KONTROLÜ.
KRİTİK KONTROL NOKTALARINDA TEHLİKE ANALİZİ (GIDA KONTROL SİSTEMİ)
Food -- Microbiology.
Food industry and trade -- Quality control.
Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP)(Food safety system)
Yazar Ek Girişi
:
Brown, Martyn.
Stringer, Michael, 1950-
Elektronik Erişim
:
| Kütüphane | Materyal Türü | Demirbaş Numarası | Yer Numarası | [[missing key: search.ChildField.HOLDING]] | Durumu/İade Tarihi |
|---|
| Beytepe Kütüphanesi | Kitap | 7.2/12/588934 | QR 115 M4918 2002 | | Beytepe Genel Koleksiyon |