Advances in cereal science and technology.
tarafından
 
Pomeranz, Y., ed.

Başlık
Advances in cereal science and technology.

Yazar
Pomeranz, Y., ed.

Yayın Bilgileri
St. Paul, Minn : American Association of Cereal Chemists.

Fiziksel Tanımlama
c.

Genel Not
Editörler : 1988- Y. Pomeranz.

Konu Terimleri
TAHIL ÜRÜNLERİ -- TOPLU ÇALIŞMALAR.
 
TOHUM -- ENDÜSTRİDE UYGULAM -- TOPLU ÇALIŞMALAR.

Yazar Ek Girişi
Pomeranz, Y., ed.


KütüphaneMateryal TürüDemirbaş NumarasıYer Numarası[[missing key: search.ChildField.HOLDING]]Durumu/İade Tarihi
Beytepe KütüphanesiKitap7.2/12/595870TP 434 A37Beytepe Genel Koleksiyon
Beytepe KütüphanesiKitap7.2/12/595874TP 434 A37 V.10Beytepe Genel Koleksiyon
Beytepe KütüphanesiKitap7.2/12/595868TP 434 A37 V.3Beytepe Genel Koleksiyon
Beytepe KütüphanesiKitap7.2/12/595869TP 434 A37 V.4Beytepe Genel Koleksiyon
Beytepe KütüphanesiKitap7.2/12/595871TP 434 A37 V.6Beytepe Genel Koleksiyon
Beytepe KütüphanesiKitap7.2/12/595872TP 434 A37 V.7Beytepe Genel Koleksiyon
Beytepe KütüphanesiKitap7.2/12/595873TP 434 A37 V.8Beytepe Genel Koleksiyon
Beytepe KütüphanesiKitap7.2/12/595867TP 434 A37 V.9Beytepe Genel Koleksiyon